Ettergir all gjeld

Moss Fotballklubb sendte for kort tid tilbake brev til samtlige kreditorer hvor de ba kreditorene om å fryse all gjeld. Supporterklubben er en av kreditorene og nå stryker de gjeldskravet helt.


– Det er kjempeflott! Jeg vil ikke si det er overraskende at supporterne gjøre dette, men det er like gledelig. Det er flott med en slik støtte fra supporterne og det gir forhåpentligvis en god signaleffekt. Jeg er veldig takknemlig, sier styreleder i Moss Fotballklubb, Hans Jørn Rønningen.


I supporterklubben har det pågått diskusjoner om hvordan de skal hjelpe klubben ut av uføret.


– Tidligere i år lanserte vi en målsponsing, hvor inntektene skulle gå til yngres avdeling. Den har nå blitt gjort om til å støtte klubben. For uten klubb, er det ingen yngres avdeling å gi pengene til. Vi håper også at dette kan gi en signaleffekt til øvrige kreditorer. Noen må begynne! Derfor velger vi å gå ut offentlig og ettergir alle krav, fortellerleder i Kråkevingen, Andreas Borge.


Les mer på Kråkevingens sider


– Hva betyr det for Kråkevingen å «miste» disse pengene?


– Vi har en solid økonomi, som er bedre enn Moss Fotballklubb sin. Vi taper pengene, men vi klarer å ta tapet. Vi har en god likviditet, sier han.