Ett nummer for små på Jessheim

Etthvert lag på dette nivået vil lide under savnet av en Origi, Shabani, Thømt Jensen, Heia, Holmen, Fredriksen og Klausse. Likevel mener jeg vi burde ha klart bedre. Nivået er ikke høyere enn at dersom alle er på nett har vi mulighet – sågar uten de syv nevnte. Vi visste på forhånd hvordan kampen ville arte seg, men hadde på denne dagen bare et halvt lag som visste å handle deretter.

Mange er opptatt av hjemme/borte-problematikk og fokuserer på hvor dårlig vi er borte. Jeg er ikke sikker på at problemet ligger der. Ser vi på banene vi har spilt på mot Nesodden, Kvik og Ull/Kisa er det ikke vanskelig å skjønne at de ikke innbyr til mer enn to-tre pasninger i laget. Duellspill blir spesielt viktig, og den delen har vi ikke mestret godt nok som lag.


                                           Fra MFK-benken under oppgjøret mot Ull/Kisa

På plussiden i går er at vi hever oss i andre omgang, og faktisk klarer å tvinge kampen inn i det sporet vi ønsker. Noe av dette skyldtes Arnolds inntreden mellom stengene. Det gav oss større trygghet og ikke minst ro i angrepsoppbyggingen bakfra.

Slik denne vårsesongen har blitt kan det umulig bli vanskeligere rent mannskapsmessig. Det betyr at jeg fortsatt ser veldig lyst på sjansene til å vinne mange kamper.  Men skal vi ha noen som helst sjanse til å melde oss på i toppen må vi klare å holde forspranget til teten på under ti poeng fram til pausen. Det betyr at de rundene som er igjen fram til 9.juli blir svært avgjørende, forteller Tor Thodesen til mossfk.no dagen derpå.

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design