Et trofé innen rekkevidde?

Av: Redaktør Eystein Simonsen(eystein@mossfk.no)

Moss reiste kjerringa mot Haugesund, og viste at laget ikke har tenkt å synke ned i myra under seg. Å komme tilbake to ganger etter å ha ligget under, er vel egentlig litt godt nytt.

Til det mest slitsomme kan man vel si at det ikke er noen lette kamper i Addecco-ligaen. Kællane viste storspill både mot Strømsgodset og Bodø/Glimt. Til det glapp mot Tromsdalen. Tap ble det uansett i alle kampene, selv om tapet i Tromsø må ha fortonet seg som et mareritt. Vi er stolte av kællane som kommer tilbake og tar ett poeng borte mot Haugesund etter en slik tapsrekke.

Vi kan ikke skjønne annet enn at Moss står fint til Molde. Og noen på bortelaget har merket seg Moss farligste angrepsvåpen. Skal Tommy Edvardsen vartes opp av moldenserne, er det trolig et par spillere Moss bør ta ut av kampen på sin side. Vi er spente på lagoppstillingen, men enda mer på formasjonene mot et ”uslåelig” lag. Det er et understatement å si at skalpen til Molde ville vært et mentalt trofé å hygge seg med resten av sesongen for mossinger. Vi tror det har noe å si.

Mens redaksjonen fortsatt er i feriemodus, starter altså hjemmekampene igjen. Vi møter på Melløs og har ingen uggen følelse med oss opp. Selv med en håpløs sommer med mørke skyer på himmelen værmessig, tror vi på noe lyse stunder etter klokka atten søndag kveld.