Et meget populært tiltak for store og små!

Av: Alvin Holm (alvin@mossfk.no)

Fotballakademiet (FA), i regi av Moss FK, ønsker å gi et tilbud til gutter og jenter i aldersgruppa 1996 – 1999 på den nye kunstgressbanen på Melløs. Etter et meget vellykket vårsemester for aldersgruppa 7– 12 år, kommer vi nå med høst-tilbudet.

Følgende klubber er invitert: Eika Krapfoss, Ekholt BK, Hølen IK, Kambo IL, Larkollen IL, Moss FK, Rygge IL, Råde IL, Soon IF, Sprint/Jeløy, Vang Skoleidrettslag, Vansjø/Svinndal og Øreåsen IL.

Ved siden av å skape en hyggelig og trivelig atmosfære på treningene, ønsker vi i tillegg å drive med god fotballopplæring. To helger i september er satt av til disse tiltakene. Ved å ha treninger tett på hverandre er det lettere for barna å tilegne seg nye ferdigheter med ballen. Fotballakademiet er ment som et supplement i.f.t. de ordinære treningene barna har i klubbene sine. Til sammen er det satt av 11 timer med effektiv fotballtrening.

Kjempegode tilbakemeldinger

Fra både barna selv, foreldre, trenere og klubber kommer det kjempegode tilbakemeldinger på våre tiltak.

En egen skoleringsplan fra 7 – 12 år er laget – øvelser er hentet fra de beste akademier i utlandet. Med dette
felles fotballakademiet er det mye lærerikt å hente både for barna, klubber og ikke minst trenerne som kan hente både inspirasjon og utrolig mange flotte øvelser for sitt lag!!

Denne helgen er det nye deltagende fotballspillere som skal utfolde og hygge seg på Melløs kunstgressbane.