Et historisk gjensyn

Rundt 80 mennesker hadde funnet veien til Tivoli Amfi i ettermiddag, og de fikk en presentasjon av planen om å bygge «Talentenes Teater» på Melløs. Styreleder Jan Andre Solvang og Knut Torbjørn Eggen presenterte dette budskapet på vegne av klubben, og seansen ble avsluttet med et fantastisk foredrag av en meget opplagt og engasjert Nils Arne Eggen. Han trakk paralleller tilbake til 1985 da klubben rykket ned og måtte kjempe seg tilbake igjen. Drømmen om at alt er mulig ble virkelighet da, og slike drømmer må man også kunne ha i dag.


Deretter var det tid for et tegningsmøte, og de aller fleste fremmøtte tok enten med seg eller etterlot seg en ferdig utfylt blankett. 


Etter møtet på Tivoli Amfi reiste en del av møtedeltakerne videre til en seanse på Refsnes Gods der også noen ytterligere potensielle emisjonsdeltakere skulle være til stede. Nils Arne Eggen skulle være med som inspirator også på dette arrangementet, men på veg ut av Tivoli stilte han mer enn gjerne opp på en liten fotoseanse for mossfk.no


Og det er med stoltet vi kan vise blinkskuddet under til våre lesere. Her ser vi trenerlegenden sammen med tre av de sentrale spillerne på laget han ledet til det historiske seriegullet i 1987:Per Morten Haugen (dagens hovedtrener), Nils Arne Eggen, Carsten Bachke og Rune Tangen (assistenttrener) fikk oppleve klubbens største begivenhet i 1987. Og kvartetten stilte altså smilende opp for fotografen etter kveldens emisjonsmøte på Tivoli Amfi i Moss sentrum. (Foto: Alvin Holm)