Erik Holtan er en god keeper !

Av: Eystein Simonsen(eystein@mossfk.no)


Vi kan dessverre ikke forsvare Erik Holtans utbrudd mot dommertrioen. Tross svak dømming, er det eget spill som frustrerte mest, våger vi å tro. Usikkert og ubesluttsomt forsvarsspill foran seg, er vel en keepers verste mareritt.
Forsvarsspillet er med på å gjøre en keeper god eller dårlig. Mandag synes vi forsvarsspillet var unødig omstendelig og lite bestemt. Målene som kommer, kan ikke Holtan gjøre noe særlig med. Første målet er nærmest et vådeskudd helt oppe i vinkelen. Spilleren får i tillegg stå helt alene. Mål nummer to kommer etter svært ubesluttsomt spill i forsvaret, med gjentagende muligheter til avklaring. Ett spark ut, lærte vi i gamle dager. Keepertabbe? Neppe! Holtan spilte en bra kamp.

Så til Holtans utbrudd. «Alle» vet om fyrverkeriet Erik Holtan. «Alle» visste hva man fikk. En god keeper og masse sprell. Det meste kan vi leve med, og faktisk er mange av ablegøyene festlige. Erik Holtan må selv finne balansen og ikke påføre laget skade. En rutinert spiller skal gi inspirasjon og råd. På banen. Vi trenger derfor Erik Holtan PÅ banen og ikke på tribunen. Vi regner med at profilen tar poenget…