Ergerlig poengtap på Sørlandet

Av: Eystein Simonsen(eystein@mossfk.no)
Foto: Alvin Holm (alvin@mossfk.no)

Kampfakta

1. divisjon Menn 2007
30.09.07 kl. 16:00
Tilskuere: 473

Mål
1-0 Hægeland (35)
1-1 Bræmer (str. 42)
2-1 Sagebakken (45)
2-2 Fredriksen (78)
2-3 Bræmer (81)
3-3 Nilsen (87)

Vakre scoringer fra begge lag satt en spiss på kampen for de knappe 500 som hadde tatt turen til Idrettsparken søndag kveld, og lagene ga seg ikke før seks mål var notert i dommerblokka.

Moss hadde tre poeng i lomma til det sto kun tre minutter igjen av kampen. Da glapp det for kællane. Med ett poeng er Moss hektet litt av opprykkskampen, og er avhengig av at Bodø Glimt misser i de siste kampene.

Kampen var preget av et kontringsvillig MK-lag, hvor våre backer fikk smake raske opprullinger på kantene fra hjemmelaget. En opplagt Origi i mossemålet tok det meste foran nesa på MK-angriperne, men måtte likevel hente ballen tre ganger ut av eget nett. Det er mange mål i én kamp for et mosselag med flyt siden i sommer!

Kællane presterte nok under pari, men tapte likevel ikke slik laget ofte har gjort i sørlandsbyen. Moss har aldri likt seg i Idrettsparken, og det så ikke bedre ut denne gangen. Da skal vi være tilfreds med ett poeng, til tross for glippen tre minutter før slutt. For MK gjorde seg ikke bort og utgjorde en reell trussel mot et litt svimmel mosseforsvar.

Simon Bræmer gjør jobben han er satt til, og imponerer med ro foran motstandernes mål. Han er rett og slett en goalgetter!