– Er i strålende form

– Det var helt fantastisk å spille på øverste nivå igjen. Etter så lang tid var det utrolig å representere fedrelandet, sier Arnold Origi.


I fjor skadet han kneet stygt under en landskamp for Kenya og har ikke spit en A-kamp for Moss siden. Frode Larsen har gjort sine saker meget bra i MFK-målet, men Origi er klar for å ta opp kampen.


– Jeg har sagt til per Morten at jeg føler meg i godt slag om dagen og er klar for kamper på A-laget igjen.


Litt overrasket


Det var nok ikke så mange som trodde Arnold ville spille landskamp for Kenya da han ble kalt inn igjen. Han har denne sesongen kun spilt kamper for MFKs rekruttlag i tredjedivisjon.


– Landslagstreneren sa til oss da vi kom, at den keeperen som viste seg mest frem på trening, ville starte kampen. Jeg hadde en meget god treningsuke med landslaget før kampen og regnet det hele som 60 prosent sikkert at jeg ville starte kampen. Likevel ble jeg litt overrasket da jeg fikk beskjeden, sier han


For Arnold var ikke den eneste som hadde en god treningsuke.


– Den andre keeperen som var tatt ut, gjorde også sine saker veldig bra. Men; jeg spilte fordi jeg var best, sier han ubeskjedent.


Søndag er det klart for ny kamp for MFK. Da er det klart for bortekamp mot Sarpsborg 08.  Kampstart er klokken 18:00 – kampen spilles på Sarpsborg Stadion.