Er godt i gang med 2010-sesongen

3 seire av 3 mulige så langt


1:
Sesongen startet mot Ekholt borte, her vant våre gutter 2-1 etter og ha havnet under med 0-1, så viser gutta god lagmoral og kommer tilbake og tar med seg alle poengene tilbake til melløs.
Scoringer av, Peter Stige og Mats Stølen.


2:
Så ventet Østsiden i den andre kampen.
Her skulle vi også havne bakpå når gjestene fra plankebyen tar føringen, men nok en gang viser gutta hva som bor i dem og med en stor vinner vilje og tru’a. På egne ferdigheter spiller gutta utrolig fin fotball og ruller opp angrep etter angrep, og de skulle også få lønn for strevet med 3 fine scoringer i løpet av kampen. Moss vinner dermed sin andre kamp og poengene blir igjen på melløs etter scoringer av Peter Stige 2 og Tim Reinbakk.


3:
Så kom årets første kamp på naturgress og ting skulle bli tyngere.
Lisleby er verter for den tredje seriekampen for sesongen. Dette blir en kamp som ikke blir like vel spilt som de andre, når et revansje sugent hjemmelag skulle prøve å hevne nederlaget i vårcup finalen (som Moss vant), men gutta viser en fighter vilje og slipper faktisk ikke Lisleby til med mange muligheter. Nok en gang ser vi at gutta vet at sjansene kommer hvis de bare spiller fotball og har viljen tilstede, det skulle ta 50.min før den første scoringen kommer og 10.min etter sitter nr. 2. Og vi har kontroll ut kampen, vertene reduserer sekunder før slutt på en gavepakke fra kveldens dommer. Så den tredje seieren er et faktum, målscorere, Markus Grønstad og Mads Dyrseth


Guttene viser en vannvittig vinner vilje, samhold og et brennende ønske om å spille god fotball om dagen, noe som gjør at vi i trener teamet er stolte av gutt’a.


Trener team


Junior rek