Er du klar for fotball igjen?

Er du klar for fotball igjen?

Er du klar for fotball igjen?
Er du klar for herlig stemning med kjente gjester og lokale fotballspillere?
Da må du ikke gå glipp av Bykampen 2020 (#Moss2020Uavgjort)!

Litt om konseptet:
Korona-situajsonen har ført til krevende tider i samfunnet – hvor også idretten er svært preget. Men fotball og stemning kan vi likevel skape, og det er akkurat det som skal skje lørdag 13. juni klokken 16:00 på Verket i Moss sentrum.

Moss Fotballklubb og Sprint-Jeløys A-lag skal møtes i ulike små øvelser – hvor en del av dem blir spilt inn i forkant. Selve «finalen» går på direkten under livesendingen fra Verket 13. juni.

Livesendingen skal ledes av Joakim Bekkåsen og Helge Kjøniksen, som fram til 2019 ledet en rekke sportssendinger sammen på Moss Avis. De skal få kjente gjester i studio, vise flere av de forhåndsinnspilte internkonkurransene og ikke minst sørge for mye latter og god stemning på skjermen. Selve livesendingen vil ligge åpen på Moss Avis sin hjemmeside, men det vil bli solgte virtuelle billetter til Bykampen 2020.

Og hvilken klubb klarer å selge flest billetter? Allerede nå er billettsalget i gang og hver billett koster 100 kroner. Dette kan vippes til 609636. Merk billettsalget med hvilken klubb du heier på og så får vi til slutt se hvilken klubb som selger flest billetter!

Vi kommer tilbake med mer info om arrangementet i dagene fremover og håper dere vil bli med!

(Begge klubber og arrangør vil selvsagt følge koronaretningslinjene denne dagen)

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design