Er dette virkelig slutten?

Leder Jan André Solvang forteller i dagens utgave av Moss Avis at mener det er lite som skal til for å berge MFKs eksistens. Men han er fortsatt usikker på om klubben får inn de siste 3,5 millioner kronene.

– Og hvis vi ikke får inn de siste 3,5 millioner kronene innen 31. oktober, noe som vil gjøre at vi kommer i mål med emisjonen, så har ikke jeg som leder noe annet valg enn å gå til skifteretten og begjære oppbud.

– Det er ingen tvil om at vi er inne i noen svært avgjørende dager for MFK, og dette er mer spennende enn jeg liker, sier Jan André Solvang.

– 31. oktober er den endelige fristen vi har satt for emisjonen, og vi kan ikke utsette den en gang til, understreker han.

To løsninger

– Slik jeg ser det nå er det to løsninger for at vi skal komme i mål med de siste 3,5 millionene.
Den ene er at en investor eller investorgruppe går inn med 3,5 millioner kroner. Og den andre er at noen hjelper oss med å få et lån i en bank ved å stille opp som garantister. Det er i grunnen bare et banklån på 3,5 millioner som skal til for at vi skal komme i mål med emisjonen.
Og et lån på denne størrelsen vet vi at vi klarer å betjene. Det vil koste oss rundt 20.000 kroner i måneden


– Vi er faktisk ikke så langt unna å finne en løsning, men så lenge ingen stiller opp som garantister så kommer vi ikke i mål. De nærmeste dagene vil vise om Moss og mosseregionen virkelig er villig til å gi slipp på MFK. Det ville jo være utrolig trist når vi er så nær å finne en løsning, sier Jan André Solvang til moss-avis.no