Endelig tilbake

Det var i den aller første hjemmekampen denne sesongen det fatale skjedde. Det som så ut som en normal takling av Mahmoud skulle vise seg å være mye mer enn det. Han vred seg i smerte etter å ha tatt seg for med den ene hånden. Det skulle bli en lang og tung vei tilbake.


I dagens kamp var han imidlertid tilbake, og gledet seg over å spille med lagkameratene igjen.


-Det var rett og slett dritdeilig, etter å ha stått utenfor i syv måneder og sett alle andre gjøre det jeg elsker. Det har gått tungt, og mye av det har gått til hodet. Det har vært tøft.


Selv om han er preget av litt lite kamptrening, føler han at formen er stigende.


– Det føltes ganske bra idag, det var tungt men det var deilig. Det ble mye løping, og jeg føler at jeg fikk til noen bra ting idag, selv om det ikke ble noen scoring. Jeg syns jeg var god med ball i beina, og holdt den unna motspillere, samtidig som jeg fikk til noen gode løp i bakrom.


Comeback kunne endt med mareritt


Det var mye positivt fra El Haj idag og publikum virket fornøyd. Mange holdt imidlertid pusten ved de to anledningene han lå nede


– Jeg spiller med beskyttelsefor sikkerhets skyld. Armen er ikke helt tipp topp, men det er ingen fare. Det kunne likevel blitt en skikkelig nedtur idag. Ettersom jeg ikke kan ta meg for med hendene blir jeg nødt til å ta meg for på andre måter. Når jeg måtte forlate banen var skulderen min ute av ledd, men heldigvis var det mulig å sette den på plass igjen. Jeg kunne fort ha vært ute i lang tid nok en gang.


Nå som du endelig er tilbake, har du satt deg noen målsetninger for de to siste kampene?


– Målet må være å få spille de to siste kampene, og med litt dyktighet score ett mål eller to. Jeg ønsker å bidra til to seire slik at vi slipper unna nedrykksstriden. Vi skal klare dette sammen.


Du har kontrakt med Moss en sesong til, har du rukket å tenke litt på neste år?


Jeg ønsker å gjøre det bra med Moss også i fremtiden, og ønsker å bidra til gode prestasjoner det kommende året.