Endelig sesongstart!

Mo IL trenes av den tidligere toppkeeperen Thor André Olsen (Molde, Brann og Djurgården). Olsen, som avsluttet en lang spillerkarriere i moderklubben Mo IL i 2. divisjon i fjor, er nå inne i sin tredje periode som Mo-trener.

Laget endte forrige sesong på 6. plass i Oddsenligaens avdeling 4, en avdeling som ble vunnet av Tromsdalen.

Mo IL spilte 2-2 mot nabo Stålkameratene i mandagens generalprøve foran serieåpningen. Thor André Olsen sier til Rana Blad at kampen viser at laget har en vei å gå.

– Det er dette som er hverdagen vår. Vi har mange nye spillere i troppen og derfor er også avstanden til lag vi slo med flere mål i fjor i treningskampene, blitt mindre. Vi har ikke en ganske klar førsteellever slik vi har hatt de siste årene. De som var på banen i dag får spille mye i løpet av 2014. Samtidig var det en del som ikke stod godt nok opp i kampen, uttaler Mo-treneren til avisa.

Mo IL har sikret seg seks nye spillere siden forrige sesong: Mike Thorsen og Hugo Nilsen fra Stålkam, Vegar Rabliås fra Bodø/Glimt 2, samt Andreas Fossmo, Arian Salehi og Erik Moen fra Åga IL.

Ut har gått Destin Makumbu, Cato Jørgensen, Lars Erik Zetterlund Nilsen, Anders Halland, Kim André Råde og Andreas Sletvold.

Vi ønsker de gule og sorte lykke til i sesongpremieren i Nordland!