– Endelig scoring på meg igjen!

– Først og fremst så vil jeg gratulere med en fullt fortjent seier og nye tre poeng, med en lekker scoring på overtid. Hvordan vil du oppsummere kampen som ble en våt fornøyelse mot Kongsvinger?
– Jeg føler at vi hadde god kontroll hele tiden. KIL slipper veldig lite til i denne kampen. De målsjansene som de hadde å komme med ble stoppet veldig enkelt av Erik Holtan. Jeg er kjempefornøyd med den prestasjonen vi gjør i dag. Utrolig viktig og deilig med nye tre poeng på bortebane.– Er du overrasket over at dere klarte å holde nullen samt en effektiv og real overkjøring mot et lag som vi har hatt store komplekser mot de siste sesongene?
– Ja. Vi har nesten ikke klart å holde nullen hittil i år i det hele tatt, så dette er vi selvsagt meget godt fornøyd med. Vi jobber hardt hele uka på trening for å kunne utrette det samme i kampene som kommer på slutten av uka. Det var kun ett tidsspørsmål før vi skulle klare å holde nullen bakover igjen.

– Fortell om den lekre scoringen som satte spikeren i kista på overtid. Den smakte vel ekstra godt godt tenker jeg?
– Jeg står nede i hjørnet og holder litt på ballen som Jonas slår inn på Einar og da kommer jeg rundt og setter den i keeperhjørnet som ikke keeper hadde mulighet til å avverge. Det var en god følelse å se den smette inn mellom stengene. Jeg er ikke akkurat kjent for å score, avslutter en smilende Tommy Edvardsen før en velfortjent dusj venter.