– Endelig løsnet det skikkelig

– Jeg synes det har gått greit for min egen del i alle kampene som jeg har spilt frem til nå. Nå har jeg tilpasset meg spillestilen og nivået. Jeg var jo nær å score borte mot Kongsvinger, så det var bare et tidsspørsmål før jeg fikk nettkjenning. Nå kom heldigvis målene – og det er jo veldig viktig for en spiss, sier Thomas til mossfk.no

NM-mesteren i futsal var også fornøyd med den defensive innsatsen i tirsdagens kamp:


– Det var nærmest umulig for HBK å komme igjennom på sine få angrep siden vi var så kompakte og konsentrerte. At vi klarte å spille opp mot vårt aller beste i en direktesendt kamp mot serielederen i Adeccoligaen er utrolig bra og gir Moss Fotballklubb god reklame.

– De ballene som jeg fikk er nettopp sånne som jeg liker å få. Det var et knallfint innlegg jeg fikk fra Christer Jensen som jeg enkelt kunne heade mellom stengene tidlig i kampen. Den andre scoringen kom etter et flott innlegg fra Einar Kalsæg som HBK-sin keeper måtte gi retur på og som jeg bredsidet i målet. Det var vanvittig deilig at når jeg først får åpnet målkontoen så kommer det flere, og at dette skjer som et direkte resultat av at vi har trent mye på innlegg og dødball i det siste.

Artikkelen fortsetter under bildet…


                                                        (Foto: Alvin Holm)

For tiden er vi kun ett poeng unna kvalikplassen, og i neste runde spiller vi borte mot Notodden. Hva tenker du om det?

– Ja, det er artig. Vi bør jo ta en kamp om gangen, men det er jo lov å drømme litt også. Og jeg føler virkelig at vi har noe stort på gang. Nå må vi prøve å være stabile og ta flere seiere på rad for å ha håp om kvalikkamper.

– Jeg kommer mer og mer inn blant gutta i spillerstallen. Det er en kjempegjeng, og vi har også bra trenere. Det er viktig å oppleve litt andre ting enn fotball også, og jeg har derfor vært litt rundt i Moss med noen av de andre unggutta på fritiden for å bli bedre kjent utenfor Melløs-området, avslutter vår nye publikumsyndling Thomas Klaussen.