Endelig fotballsøndag på Melløs!

Endelig fotballsøndag på Melløs!

Endelig er det søndag og en ny kampdag på Melløs stadion. I dag er det Hødd som kommer på besøk og alt ligger til rette for en meget spennende fotballkamp.

Hødd et et velkjent navn i fotball-Norge, men mannskapet fra Ulsteinvik har ikke hatt det enkelt de siste ukene. I løpet av de fem siste kampene står de med ett poeng, og vant sist mot Sola (3-1) i juni-måned. Men det er likevel ingen grunn til å ta enkelt på oppgaven.

Da Hødd tok imot Moss FK i mai, sikret vertene seg en 4-2-seier. Dette er med andre ord et slagkraftig mannskap som naturligvis kommer til Melløs for å kjempe om alle tre poengene.

MFK-trener Marijo Jovic gjør det klinkende klart at Hødd ikke er en enkel motstander.

– Det blir en hard kamp mot en motstander som må vinne etter fire tap, sier Jovic og fortsetter:

– Vi må jobbe hardt sammen og vi skal føle at vi har «kniven på strupen». Den attituden ønsker jeg å se. Vi respekterer Hødd, men hvis vi spiller opp mot på vårt beste er det god grunn til å tro på seier, avrunder mossetreneren, som absolutt kan være fornøyd med starten på høstsesongen.

Se tabellen her.

Den første kampen i høst endte med en knallsterk 6-2-seier over Egersunds hjemme på Melløs, før gutta sikret seg ett poeng i Halden (1-1) mot topplaget Kvik forrige helg. I ettermiddag klokken 16:00 er det Hødd som står for tur og troen på tre poeng er mildt sagt stor.

Velkommen til Melløs!

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design