– En ubeskrivelig følelse

Marius Gjestrumbakken fortalte fornøyd til mossfk.no om forløpet til den flotte scoringen som sendte stemningen på Melløs til himmels:

– Det var som vanlig Tommy Edvardsen som var servitør –  han slår et ganske høyt innlegg som får en kjempedupp. Jeg tenker samtidig at jeg må prøve å få kroppen bak ballen og få den inn mellom stengene – med en eller annen kroppsdel. Den spretter faktisk opp i knærne mine og i mål, og det var utrolig stort.


     1-0 til Moss FK fra en tydelig storfornøyd Marius Gjestrumbakken, Kvalheim i bakgrunnen.

Hva tenkte du i gjerningsøyeblikket, Marius?

– Det er jo lenge siden at jeg scorte mål sist, så det var jo kjempedeilig det!

Du fikk deg en skikkelig smell på tampen av oppgjøret og hinker nå rundt med ispose rundt foten.  Det er vel ikke noe alvorlig?

– Smellen fikk jeg da jeg skulle klarere på slutten samtidig som Glimt-spilleren kommer med strake bein. Jeg sparker rett inn i beina hans igjen og får en trøkk i ankelen. Men det er over om ett par dager regner jeg med.                         Marius Gjestrumbakken (7) får gratulasjoner fra lagkameratene

Cupkampen førstkommende torsdag står vel dermed ikke i fare for din del?

– Neida, jeg regner med at jeg er klar til den kampen, avslutter en av kampens beste spillere med et skikkelig «Colgate-smil» rundt munnen.

                                                       (Foto: Alvin Holm)