– En test på andre områder

Kampen mot Sarpsborg 08 ble en fin referanse for oss. Vi henger med på mange områder, men ser også hvorfor Sarpsborg tok medalje i Eliteserien og vi rykket opp til 2.divisjon. Vi har ting å jobbe med, men det var heller ingen overraskelse. 

Det vi er mest fornøyd med etter kampen mot særpingene er intensiteten i spillet vårt, samt hvor solide vi er i forsvar de første 75 minuttene. Her er det mye bra å ta med seg videre!

Nå er det Østsiden som står på motsatt halvdel, det eneste laget fra 3.divisjon før resten av treningskampene er mot antatte topplag i vår egen divisjon. Og om det skulle være noen tvil; Østsiden-kampen er ingen enkel kamp. 

Det blir en test på andre områder enn 08-kampen, men allikevel en kamp hvor vi må prestere bra for å komme unna med et godt resultat. Det vi har jobbet litt med på trening denne uken og som vi håper å se igjen er angrepsspillet vårt. 

I forrige kamp greier vi ikke å skape mange sjanser, og vi håper at dette skal være bedre mot Østsiden. Når vi greier å holde samme intensitet i spillet, være like gode defensivt og legger på større kvalitet i angrepsspillet skal Østsiden slite. Men det handler om oss selv og vår egen prestasjon. 

Alle spillerne som var i aksjon mot Sarpsborg 08 vil spille mot Østsiden også – med et forbehold om skader/sykdom i mellomtiden. I tillegg kan det være at et par nye ansikter vil få muligheten. 

Vi håper at mossinger tar den korte turen til Østfoldhallen tidlig søndag ettermiddag, for det er vel ikke noe annet som skjer? 

La hjertet slå…

Med sportslig hilsen
Ole Martin