En stor suksess

Artist og låtskriver Hanne Sørvaag hadde følgende kommentar om Melløs Festivalen å dele med mossfk.no sine lesere.

– Jeg må bare si at jeg hadde en kjempefin opplevelse. Det er så mye koselige mennesker som organiserte og arrangerte denne festivalen. Og det var mange hyggelige og gode musikere, og toppen av lykke ga den kanonbra lydmannen som hadde ansvaret den kvelden. Det låt så utrolig bra da han skrudde lyd basert på låtens karakter og løftet min opptreden til et nytt nivå.

–  Jeg skulle gå å gi ros til han når han ikke var så opptatt, men jeg måtte dessverre løpe til toget før jeg rakk det. Håper jeg får anledning til å jobbe med han igjen! Og publikum på Melløs var supre, så jeg kommer gjerne igjen, fortalte Hanne Sørvaag etter sin opptreden.


         Hanne Sørvaag fremførte tre bra låter under årets Melløs Festival. (Foto: Alvin Holm)