– En skikkelig krigermatch

Hovedtrener Per Morten Haugen (bildet) var storfornøyd med seier, men er fast bestemt på at laget fortsatt har mye å gå på spillmessig.

 – Det er veldig deilig å få med seg alle poengene i dag. Spillmessig spiller vi ingen stor kamp, men jeg er stolt over hvordan samtlige spillere kriger gjennom hele kampen. Det var en skikkelig krigermatch hvor vi var nødt til å stå sammen som ett lag og virkelig ofre alt for laget. Når det er sagt så har vi en del å jobbe med i spillet vårt frem mot bortekampen mot Haugesund neste helg, forteller hovedtreneren.


Fornøyd
MFK-keeper Frode Larsen storspilte og reddet unna flere store sjanser fra bortelaget.
 – Det var noen små detaljer som ikke fungerte i dag. Blant annet utspark og pasninger, som jeg vanligvis takler bra, var jeg litt uheldig med. Utenom det er jeg veldig fornøyd med min egen innsats i dag, og håper jeg kan oppretholde det hvis jeg får mere spilletid fremover, sier Larsen.


Alltid gøy å score
Thomas Klaussen noterte seg på scoringslisten, etter at han satte inn 1-0 scoringen tidlig i første omgang.
 – Det var godt å sette inn 1-0 målet. Det er alltid gøy å score, spesielt i viktige kamper som denne, smiler spissen og forteller om tiden etter at han kom til Moss.
 – Jeg har ikke vært så lenge i klubben ennå, men jeg føler at ting begynner å løsne. Formen er nesten på topp, og scoringene har begynt å komme. Jeg stortrives i klubben og håper jeg får vist meg enda mer frem i de gjenstående kampene, avslutter Klaussen.


Startellever Moss: Frode Larsen, Tommy Edvardsen, Lars Martin Engedal (ut 83), Krister Wemberg (ut 59), Halvard Lien Simonsen, Einar Kalsæg, Lars Øvrebø, Fabien Vidalon, Christer Jensen (ut 87), John Muiruri, Thomas Klaussen


Innbyttere: Christian Bjerke, Marius Gjestrumbakken (inn 83), Vladan Grujic (inn 59), Niklas Heia, Marius Henriksen (inn 87), Martin Thømt Jensen, Marcus Ringberg


Kampfakta:
Moss-HamKam 2-0 (1-0)
Sted: Melløs stadion
Tilskuere: 2258
Hoveddommer: Kim Borgersen (Austad FK)
Assistentdommer: Vidar Johannesen (Ørn FK), Andre Paulsen (Kolbotn IL)

Gule kort:
Olav Råstad, HamKam (22)
Fabien Vidalon, MFK (31)
Tom Kristoffersen, HamKam (31)
Håkan Malmstrøm, HamKam (42)
Arnar Førsund, HamKam (59)
Vegard Bjerke, HamKam (61)
Håkan Malmstrøm, HamKam (62)
Vladan Grujic, MFK (71)

Røde kort:
Håkan Malmstrøm, HamKam (62)

Mål:
1-0 Thomas Klaussen (11)
2-0 John Muiruri (87)