– En mager trøst!

Det var en nedbrutt tomålscorer som møtte mossfk.no etter det som skulle være sesongens fotballfest på Melløs, men som endte som et skikkelig antiklimaks etter kun ti minutter. Men som den hyggelige  gutten han er forteller han uansett mossfk.no om oppløpet til de to målene (som også sørget for at han er likt med Kenneth Kvalheim som klubbens toppscorer med 3 fulltreffere så langt denne sesongen):

– Det første målet kommer på en perfekt slått corner. Ballen kommer litt langt inn i feltet ved første stolpe hvor jeg skulle ta en stuss, men jeg velger å følge ballbanen selv. Og det passet meg fint siden jeg rykket meg fri fra FFK-spilleren og får headet kula mellom stengene. 


                            Thomas Klaussen i det han snapper ballen ifra Ophaug

Når det gjelder den andre scoringen var jeg vel litt heldig, siden jeg gikk opp i duell med Borges og får ballen ballen i magen slik at jeg kan få den med meg innover i målfeltet. Her får jeg vippet ballen forbi Ophaug før jeg skyter. Jeg får kjempetreff og setter ballen hardt nede til høyre for keeper. Det var deilig på en ellers tung dag. 

Jeg skal gjøre alt for å forbedre antall scoringer fra fjorårssesongen hvis jeg får flere sjanser som spiss. Det er ingen hemmelighet at det er på den plassen jeg trives best, runder Klaussen av.