– En keeper med høyt toppnivå

Anders Gundersen (23) har skrevet under en ettårs-kontrakt med MFK, og går dermed inn som den siste brikken i keeperteamet på Melløs for 2018-sesongen. Fra før av har allerede Christian Sukke forlenget med to nye år, og lokale Andreas Wasenius er også med videre. Ny keepertrener for året er Tommy Haglund. 

Gundersen har tidligere spilt i Strømsgodset Toppfotball, Sandefjord Fotball og Arendal Fotball i Eliteserien og Obosligaen, og har også spilt A-lagsfotball for klubben Pors Grenland. Gundersen er opprinnelig fra Porsgrunn, men ble tidlig plukket opp av Strømsgodset. 

Gundersen står oppført med seks A-kamper for Godset, 19 for Sandefjord og 16 for Arendal. Han sto fast for Arendal i fjorårssesongen før han ble satt ut av spill med et brudd i leggen.

– Anders er en keeper med høyt toppnivå. Han har vist tidligere at han holder et bra Eliteserienivå på sitt beste, og potensialet hans er fortsatt enda større. Nå skal ha få trene seg i form igjen hos oss etter benbruddet, og vi gleder oss til å få han tilbake i toppform. Her har vi fått en veldig god keeper som vil skape et utrolig bra keeperteam med de andre, sier Nesselquist.

– Sukke sto bra for oss i 2017, og Wasenius utvikler seg hele tiden. Nå føler vi oss veldig trygge på årets keeperteam, og at de vil presse hverandre til å bli bedre. Dette er bra for alle parter, legger hovedtreneren til.

 

Gundersen selv sier følgende om overgangen til MFK: 

– Det blir veldig spennende. Moss FK er en stor klubb med mye tradisjoner og det virker som en sulten spillergruppe. Det er en klubb som vil opp og fram. Jeg fikk en god tone med keeperteamet fra første dag jeg kom inn for å trene med laget. Tommy (Haglund, keepertrener) virker som en dyktig og fin fyr. Det samme gjelder for Sukke og Wasenius. Jeg er sikker på at det blir et bra samarbeid, sier den nye MFK-keeperen.