– En av mine deiligste scoringer noensinne

– Du reddet oss faktisk fra nok en poengdeling, for det så lenge ut til at det skulle ende uavgjort her i dag?
– Ja, det gjorde det. Det var utrolig deilig å se den ballen trille inn mellom stengene. Det var et godt innlegg fra Tommy som jeg lurte veldig på om jeg kom til å nå frem til, men jeg løper og løper setter frem tåa på ballen. Det var ubeskrivelig deilig, det kan ha vært vendepunktet for oss. Det var mye glede og ikke minst lettelse å se blant mossegjengen da. Det var godt å se! Det er veldig lenge siden at jeg har vært så glad for en scoring som denne her i dag. Det betyr kollosalt mye for oss med tre poeng.

– Hva mener du er grunnen til at nettopp du og Kenneth scorer jevnt og trutt for tiden?
– Det er vel fordi at vi begge har egenskapen til å møte opp og være agressive foran mål. Vi må ha trua og samtidig tørre å skyte når vi får sjansen.

– Du ligger for tiden en scoring foran Kenneth om å være MFKs toppscorer. Er det en intern konkurranse mellom dere to, eller?
– Tja, jeg kan jo ikke la Kenneth ligge foran meg der… hehe. Jeg får vel ligge der så lenge det lar seg gjøre. Det er moro å score mål, men det viktigste er at vi tar mange tre-poenger fremover, forteller en stolt Johannessen som kan feire nasjonaldagen vår med god samvittighet.


© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design