Eks-MFKer Steffen Lilleng fortsetter i Sparta

Tekst/arkivfoto: Alvin Holm (alvin@mossfk.no)

Steffen Lilleng – tungt med to nedrykk!

Det er ikke mange som opplever nedrykk med to forskjellige klubber i løpet av en og samme sesong, men det opplevde dessverre Steffen Lilleng.
Sparta Sarpsborg må ta den tunge veien ned i 2.divisjon etter en skuffende sesong i Adeccoligaen. FK Arendal som Lilleng var på utlån hos i sommer/høst sesongen rykket ned til 3. divisjon etter en turbulent sesong for sørlandsklubben.

Er ambisjonene dine å spille i 2. divisjon eller vil du helst til en ny klubb som spiller på et høyere nivå?
Jeg har ett år igjen av kontrakten med Sparta Sarpsborg som jeg er innstilt på å fullføre. Jeg spiller der neste sesong også.

Hvordan er trua angående moderklubben din MFK neste sesong etter denne sterke sesongen hvor vi med seier i siste serierunde sikrer oss 4. plassen i Adeccoligaen 2007?
Har faktisk trua på Moss neste sesong, det er bare å bygge videre på prestasjonene fra årets sesong og det som er lagt ned av arbeid i den forbindelse. Det er også mye spennende på gang i klubben for tiden med de planer som nå foreligger.

Hva tror du din nåværende lagkamerat Bjørnar Johannesen (signert 2.årig kontrakt med Moss) kan tilføre MFK. Han har jo blant annet rykket opp til tippeligaen med FFK?
Bjørnar er jo sikkerheten selv på straffer, så resten av medspillerne får bare sørge for å falle lett, ler Steffen