Eggen vil ha Kristoffersen tilbake

Tom Kristoffersen (23) fra Eidsvold, gjorde sakene såpass bra de to dagene han var på trening at Eggen & co har invitert han tilbake til Melløs neste uke.

– Det har vært veldig interessant. Fine treningsforhold og bra miljø. Tempoet har vært bra her.
Store tempoforskjeller fra Eidsvold?
– Ja, men så må en jo ta med at Moss trener dobbelt så mye som oss også. Det er et mye høyere nivå her, ingen tvil om det. Jeg henger likevel med.
Hvordan var det å matche seg mot Tangen og Olofsson?
– Det gikk veldig bra. Jeg spilte på lag med de, ler han.
Sin egen fremtid er fortsatt uavklart. – De kan jo ikke ta en beslutning på hvordan jeg er som spiller etter bare to dager, derfor vil de ha meg tilbake tirsdag og onsdag til uken. Jeg synes det har gått greit.

– Han har vært her nå i tre økter og han holder et bra nivå. Fysisk bra og hurtig teknisk, det er stort sett de tingene vi har hatt muligheten til å se på nå på treningene da. De øvelsene vi har hatt har vært preget av teknikk og fysiske ting. Og der holder han et veldig høyt nivå. Det taktiske har vi ikke fått sett. Vi har ikke spilt på større flater enda, forteller Knut Torbjørn.
Så Moss er såpass interessert at dere vil se han mer?
– Ja, det vil jeg absolutt si.

-Han spilte med «old-boys» i dag, så han var heldig med medspillerne sine. Gamlegutta lekte litt mye med «young-boysen» til dels. De vant hele 27-18 i en internkamp med fire per lag.

– Ellers er det deilig å være i den situasjonen vi er nå. Vi har ikke det jaget om nedrykk over oss. Vi holder fortsatt fast på at vi skal klare målsetning vår i serien og bli blant de sju beste. Så det er liksom det vi er opptatt av nå.

– Lillestrøm har vi på søndagen. Jeg skal innover på torsdag og se de mot Dinamo Moskva. Spionere litt på de. Vi vet at de er litt plaga av skader, så vi får håpe at det er sånn som at jeg tror at vi skal bli bra utover høsten gjør at vi kan ta de på Åråsen for en gangs skyld. Nå gjorde det i -98 4-3, og så tapte vi noe ufortjent 1-0 i fjor. Det har vært mange jevne kamper der oppe. Vi trives godt på Åråsen.

– En annen utfordring vi må se på som er litt lenger frem tid, er at 1. oktober skal vi spille mot Molde i to kamper, junior-finale og A-kamp. Og hvis rekruttlaget også tar kvallik blir det tre kamper på våre 25 spillere på en dag. Så det der må vi få sjekke opp. Jeg vet ikke hjemler de har i forbundet når det skjer slike kollisjoner. Vi har jo tre av juniorspillerne på A-laget og de skal jo også være med på rekruttlaget. Det skal bli spennende å se hva de sier for noe i morra, smiler han, fornøyd med innsatsen til gamle gutta.

    © 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design