Eggen gir seg etter sesongslutt

MFK’s hovedtrener, Knut Torbjørn Eggen, har besluttet å ikke fornye sitt engasjement med klubben. Beslutningen ble tatt sist helg, og en samlet spillergruppe fikk beskjeden i dag.

– Det har vært en lang prosess å ta denne beslutningen, sier Knut Torbjørn. 5 år som trener i en klubb er lang tid, og det føltes ikke riktig å forlenge kontrakten med ytterligere 3 år. Jeg valgte å fremskynde beslutningen min mtp den sportslige situasjonen vi har havnet i. Nå kan vi fullt og helt konsentrere oss om å få til en bra avslutning på sesongen og sikre plassen i Tippeligaen. Det er svært viktig for meg, spillerne og klubben for øvrig å få til dette.

Alle i MFK kan være trygge på at vi rundt laget skal stå på til det ytterste for å berge plassen. Det blir viktig å trene med kvalitet fremover, både offensivt og defensivt. Selv om vi må tette igjen bakover, må vi bli flinkere til å score mål. Dette blir selvsagt avgjørende for å ta tilstrekkelig med 3-poengere fremover. De 5 åra jeg har hatt i klubben har vært gode for både familien og meg, og nå skal vi få til en skikkelig avslutning, avsluttet Eggen.

Daglig leder i MFK, Per A. Bakke, kommenterte Knut Torbjørn Eggen’s beslutning slik: -Vi er veldig lei oss for at Knut Torbjørn ikke vil fortsette som vår hovedtrener, men livet må gå videre. Vi har fått et meget spesielt og godt forhold til Knut Torbjørn, men alt har sin ende. Nå må vi sørge for å brette opp ermene og stå sammen om den viktige jobben vi har å gjøre utover høsten, avsluttet Bakke.