Eggen før Tromsøkampen

Vi stiller med samme lag i morgen som mot Start. Dvs: Rino Hansen, Johan Petter Winsnes, Tor Trondsen, Rune Tangen, Hasse Palmquist, Jarkko Wiss, Hans Erik Ramberg, Gard Kristiansen, Kjell Olofsson, Christian Petersen og Jerry Månsson.

Jeg ser ingen grunn til å endre på laget. Dvs at Ramberg får en utfordrende rolle igjen, en litt annen rolle enn han er vant med. Han takla det bra sist, så det bør ikke bli noen problem da han er i bra form om dagen.

Jeg håper at vi forbedrer oss fra Tromsø kampene i fjor, hvor vi dummet oss litt ut overfor vårt hjemmepublikum i 2 omgang (16. mai). Vi har litt å revansjere, da vi tapte 4–2 hjemme, vi kan ikke presentere oss slik for vårt hjemmepublikum så tidlig i sesongen. Det er viktig at vi opptrer som et lag , og selv om vi kommer under i målscore, at vi ikke detter sammen, men holder disiplinen. Dette vil etter hvert gi resultater.

Vi har vært fornøyde med forsvaret i forberedelsesfasen. Vi har kun sluppet inn 12 mål på 20 kamper, og kun tapt 3 av 20 kamper. Denne statistikken håper vi at skal holde seg. Angrepsspillet vil forbedre seg. Det var bedre mot Start enn Odd Grenland, og vil forsterke seg mot Tromsø.

Christian Petersen er på rett vei. Han har hatt mye motgang, fått mye pepper i den lokale pressen, og er det noen jeg unner en god kamp og prikken over i’en med en scoring i morgen, så er det han.

Ønsker alle velkommen til Melløs onsdag kl. 18.00!