Eggen før Startkampen

En stor utfordring når kampprogrammet er så tett som i april og mai, ligger i å disponere mannskapet riktig. Vi mener å ha en såpass jevn spillerstall at det å bytte ut en til to spillere pr kamp i en slags rotasjon, vil spille en marginal rolle i forhold til lagets prestasjon.

Startkampen blir selvsagt en ny stor utfordring.
Start og Kristiansand har vært sulteforet på Tippeligafotball, og vi møter et lag som vil være preget av stor entusiasme og ditto støtte fra hjemmepublikummet.
På en typisk tung og litt treg vårbane, vil også søndagens oppgjør bli preget av stor innsats , tøffe dueller og sannsynligvis lite ”finspill”.

Moss FK mønstrer samme tropp som mot Odd Grenland, dvs at Kenneth Løvlien og Dagfinn Enerly fortsatt er ute med skade. Både Kjell Olofsson og Hasse Palmquist har litt slitasje i lysken, og vi må se kampen mot Start i sammenheng med Tromsøkampen på onsdag, slik at vi kan utnytte resursen i spillergruppen optimalt.

Vi kommer til å reise til Kristiansand med 18 spillere, og startelleveren ligger klar etter dagens trening.

I skrivende stund vurderer vi trenere endring på ett par plasser. Både Christian Johnsen, Christian Petersen og Benjamin Bruun har lagt inn gode søknader på trening i det siste.
Ellers håper vi fortsatt på full støtte fra våre medspillere på sidelinjen!

Sportslig hilsen
Knut Torbjørn Eggen