Duo på plass!

Av: Alvin Holm (alvin@mossfk.no)


Jørgen Horn (19)

Født: 07.06.1987
Høyde: 187
Vekt: 85
Posisjon: Midtstopper
Drakt,nr: 25
Tidligere klubber:
– Vålerenga
– Kjelsås
– Vålerenga

Tror du spranget fra 2. divisjon til Adeccoligaen vil bli noe merkbart stort?
– Det vil bli en tilvenningsperiode helt klart, jeg har trent med a-laget til Vålerenga i to måneder nå etter at jeg ble tatt inn i troppen. Treningsgrunnlaget skal være bra nok tilrettelagt for mitt vedkommende, forskjellen er faktisk ikke så veldig stor med tanke på treningsøkter og ulike øvelser som jeg gjorde i Vålerenga synes jeg.

Hva kan du tilføre et lag som Moss?
– Det er at jeg har vinnerinnstinkt, er samtidig litt ledertype føler jeg. Jeg liker også å stå opp i dueller, der er jeg sterk. Samtidig at jeg er offensiv i hodet, og leser greit spillet.

Hva er dine sterke egenskaper på banen tror du?
– Fysikken uten tvil, godt overblikk under spill. Bra trent og at jeg liker å være i dueller med motspillere. Har også løpstyrke, men det får jeg ikke så mye bruk for som midtstopper.

Lars Øvrebø (22)

Født: 15.07.1984
Høyde: 181
Vekt: 78
Posisjon: Midtbane
Drakt,nr: 28
Tidligere klubber:
– Vålerenga
– Drøbak/Frogn

Tror du spranget fra 2. divisjon til Adeccoligaen vil bli noe merkbart stort?
– Det er jo et nivå opp fra det som jeg er vant til, men det blir jo mere fysisk med tanke på taklinger, hurtighet og konsentrasjonen med å reagere lynkjapt der og da.

Hva kan du tilføre et lag som Moss?
– Jeg er glad i å løpe, samtidig at jeg liker veldig å spille fotball-spesielt langs bakken. Holde ballen i laget, bidra til godt samspill. Er også en hardtarbeidene duellvinner må jeg vel kunne si.

– Hva er dine sterke egenskaper på banen tror du?
– løpstyrke – ballsikker – fotballforståelse