– Duellene avgjør

Av: Ole Andreas Steen


– Dette blir en meget spennende kamp. For oss blir det en liten cupfinale. Nå har vi muligheten til å nærme oss toppen. Det som avgjør denne kampen er definitivt duellene, sier trener Per Morten Haugen.


For MFK-treneren har analysert seg frem til at Kongsvinger spiller enkelt med mange langpasninger.


– Vi vet hvordan de spiller og hvem som spiller. De slår langt og jobber hardt og vinner dueller. Vårt fokus må være å vinne andreballene. Det blir duellene som avgjør kampen i morgen, forklarer Haugen.


Liten tropp


Moss har 13 utespillere tilgjengelig til oppgjøret. Dermed kommer det neppe de store overraskelsene i lagoppstillingen. Men å røpe hvilke elleve spillere som skal starte, det vil ikke Haugen si.


– Laget tar jeg ut i morgen. Men vi har jo ikke så mange spillere å ta av, så man kan vel fort tenke seg til hvilke spillere som starter.


Moss går til kampen med en 6-0-seier i bagasjen etter at de slo Rakkestad i cupen. Kongsvinger på sin side måtte avgjøre på straffekonkurranse mot Flisa.


– Jeg tror ikke det spiller noen rolle foran morgendagens kamp, kommenterer haugen.


– Vi har bestemt at pauseunderholdning en er en brytekamp mellom deg og Tom Nordlie i midtsirkelen. Er du klar for det?


– Nei.


– Er du redd for å brekke ribbein?


– Grunnen er at Tom er større og tyngre enn meg, så hvis sende ut en bryter, så må det bli Knut Torbjørn, avslutter Per Morten Haugen.