Drømmestart på 2019-sesongen

Drømmestart på 2019-sesongen

(Levanger-Moss FK 0-2) For en start det ble på årets sesong i 2. divisjon. A-lagsgutta gjorde en knallsterk jobb i Levanger og sikret seg full poengpott i serieåpningen.

Det var knyttet stor spenning til premieren borte mot Levanger. Hjemmelaget rykket ned fra 1. divisjon i fjor og var favoritter før kampen mot Moss. Men MFK viste seg meget godt fram. Allerede etter noen få sekunder fikk gjestene fra Moss straffe og kaptein Thomas Klaussen var som vanlig sikker fra krittmerket.

Moss fortsatte å vise gode offensive ferdigheter og ti minutter før pause vartet nykommer Garib Gerkondani opp med en nydelig scoring. Han lobbet ballen over hjemmelagets keeper fra skrått hold og doblet dermed ledelsen. Moss ledet 2-0 til pause.

Etter hvilen var det Levanger som skapte de fleste sjansene, men Moss holdt unna. Gutta jobbet knallhardt og vant den tøffe serieåpningen på bortebane.

– Det føltes godt å score et mål i dag. Jeg er glad for at vi vant den første kampen og det er bra å åpne scoringskontoen, sier Garib Gerkondani til mossfk.no.

Se tabellen her.

Kanonstart som MFK-trener

Kampen mot Levanger var Marijo Jovic sin første match som hovedtrener for klubben. Og den opplevelsen ble naturligvis meget god.

– Vi var godt forberedt til denne kampen. Vi hadde analysert dem og hadde en plan for hva spillerne skulle gjøre. De gjorde en flott innsats for at planen skulle fungere, forteller Jovic og fortsetter:

– Levanger hadde mye ball i 2. omgang, men vi forsvarte oss bra og jobbet hardt sammen. Jeg vil også skryte av Kristoffer Kolsrud (assistenttrener) som gjorde en fantastisk jobb i forberedelsene til kampen, tilføyer Jovic.

Hovedtreneren måtte klare seg uten spillere som Andreas Elvestad, Alagie Sanyang, Marcus Ohlsson, Trym Solli, Patrick Johnsen, Saman Rostami, Christoffer Guttulsrød og Durim Muqkurtaj i premieren.

Vi gratulerer gutta med tre poeng i serieåpningen!

Kampfakta:
Levanger    0
Moss FK     2

Pause: 0-2
Seriekamp, 2. divisjon
Tobb Arena
Tilskuere: 735

Dommer:
Jørgen Haugen (Kurland)
Gult kort:
Ivo Öjhage (Levanger)
Emal Hajdari (Levanger)
Didrik Sereba (Levanger)
Shadi Ali (Moss FK)

Mål:
0-2 Thomas Klaussen (2) straffe
0-2 Garib Gerkondani (37)

Moss FKs lag:
Anders Gundersen, Ola Lønn Jenssen, Mikkel Aarstrand, Stian Andersen, Rene Elshaug, Shadi Ali, Remi Svindland, Christoffer Skårn, Thomas Klaussen (Fredrik Wasenius i 5 min.), Tim Reinback og Garib Gerkondani (Christian Dahl i 17 min.)