Drømmemulighet for ung MFK-spiller

Drømmemulighet for ung MFK-spiller

Uken startet på best mulig vis for Aleksander Andresen (13). Han fikk nemlig beskjed om at han er plukket ut til Equinors talentsamling i slutten av mars.

Denne samlingen er for landets aller største talenter, så dette er et opplegg som det virkelig er stort å bli tatt ut til. Midtbanespilleren Aleksander Andresen ble mildt sagt glad da han mandag fikk drømmebeskjeden om at han var plukket ut fra kretsen.

– Det blir gøy å få spille med de beste spillerne i Norge, samtidig som jeg også skal konkurrere mot dem, forteller Aleksander.

Leiren skal arrangeres i Sarpsborg og pågår fra søndag til onsdag. Det innebærer at han må ta fri fra skolen og får bo på hotell.

– Jeg har litt nerver, men fotball skal jo være gøy. Det er viktig, sier unggutten.

God erfaring fra G16-laget

Aleksander, som fyller 14 år om noen få uker, føler han virkelig får muligheten til å ta de store stegene i Moss Fotballklubb. I tillegg til å spille på G14-laget i MFK, spiller fast med to år eldre spillere på G16-laget, som i år skal spille i interkretsserien. Det er mildt sagt lærerikt.

– Å få spille med 2003-årgangen er veldig bra. Det er en god arena hvor jeg møter spillere som er større og sterkere, sier Andresen.

Hovedtrener for G16-laget, Markus Engman, synes det er stas at Aleksander nå får muligheten på samlingen i slutten av mars og ser fram til å følge unggutten videre på Melløs.

– Aleksander har tatt store sted den siste tiden. Han startet begge begge kampene i interkretskvalifiseringen i høst og har startet alle treningskampene hittil i år. Han har veldig god teknikk, bra steg med ballen og har en god venstrefot. Har er flink til å lytte på treningene og ser mer ut som en 16-åring enn en 14-åring i sin spillestil. Han har en fin drivkraft som gjør at han hele tiden blir bedre og jeg har virkelig troen på at han kommer til å etablere seg som en god interkretsspiller i 2019, skryter G16-treneren.

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design