Donerer fotballutstyr

Mali prosjekt_01

Har du noen treningsklær som er for små? Eller en fotball du gjerne vil gi til noen som kanskje ikke har tilgang til fotballer? Eller har du en short og noen strømper som du ikke passer lenger?
MFK Care oppfordrer, i samarbeid med Dooni-Dooni, deg til å donere det du har mulighet til å avse av fotballutstyr og klær, til fattige i Mali.

Kort om Dooni-Dooni

  • Organisasjonen ble startet i 1999. Det arbeides fra Norge og Danmark.

  • Dooni-Dooni er en liten organisasjon og har valgt å konsentrere sitt arbeide i to små kommuner i Mali, Vest Afrika. Der kan de både som mottakere, organisasjon og givere følge og se utviklingen og resultatene av de prosjekter de støtter. Kommunene heter Kalifabougou og Diedougou med til sammen ca. 30.000 innbyggere. De fleste der lever av landbruk.

  • De ansvarlige for dette arbeidet har alle fått kjennskap til Mali gjennom kortere eller lengre opphold i landet. Alle har selvsagt et ønske om å hjelpe.

  • Dooni-Dooni Mali er en NGO (non-governmental organization), godkjent av maliske myndigheter. Dory Konare er hovedansvarlig i Mali. Han er oppvokst i malisk kultur og kjenner til problemene i landet. Han snakker lokalspråket, samt engelsk og fransk. Han har arbeidet med utviklingsarbeid i en årrekke og har utviklet og startet flere suksessfulle prosjekter. Dory Konare og hans medhjelpere følger prosjektene tett og informerer til Norge og Danmark underveis om hvordan det går.

  • Dooni-Dooni driver både med fadderbarn-prosjekt, et handicap-senter, de driver et traktorprosjekt som handler om hjelp til selvhjelp, voksenopplæring, container-prosjekt, samt bygging og hjelp til drift av skoler.

Mali prosjekt_01

Dooni-Dooni ønsker å støtte den samlede utvikling i Kalifabougou og Diedougou kommune. Derfor støtter vi ikke kun via fadderbarn og skolebygninger, men også med sosial hjelp, lese/skrive kurser for voksne og hva det ellers er bruk for.

MFK og Dooni-Dooni
MFK Care ønsker å ta i mot den hånden Dooni-Dooni har strekt ut. De ønsker å samle inn fotballutstyr og klær til både barn, ungdom og voksne i Mali. Så om du har noe å gi bort så samler vi det inn nå på sommeren og utover sensommeren og høsten.

Ønsker du å donere, send mail til marked@mossfk.no eller kom innom kontoret vårt på Melløs etter den 17. juli.