Direkte fra London til Moss

Moss Fotballklubb ble kontaktet av et ungt kjærestepar fra London kort tid før sesongens skulle avsluttes hjemme på Melløs stadion med kampen Moss FK – Follo FK. Bakgrunnen var mannens etternavn … 

Det har seg nemlig slik at mannen heter Dan Moss. Og da Dan og hans kjæreste Kathryn Ramsay fant ut at det var en fotballklubb i Norge med samme navn som ham, tok han kontakt med Moss Fotballklubb for å avtale et besøk på til Melløs for å overvære denne siste seriekampen i år.


                       Dan Moss og kjæresten Kathryn Ramsay viser stolt frem sin signerte MFK-drakt

Det engelske flotte paret tok direktefly fra Stansted Airport i London til Moss Lufthavn Rygge for å ta en weekend i Moss. De har vært en rundtur rundt i den flotte byen vår, og opplevde både naturen og bykjernen på dagtid og kveldstid. Det hyggelige paret kom med positive ord om hvor flott de syntes det faktisk er her. De tok også turen over Oslofjorden med Bastøferga for å ta en spasertur rundt i vår naboby Horten.

På søndag formiddag møtte Dan og Kathryn opp på Melløs stadion hvor de møtte salgssjef Arne Wangberg og undertegnede for en liten prat. Der fikk Dan en signert MFK-drakt t  som vi håper vil bli flittig brukt på de britiske øyer. Klubben spanderte også to kampbilletter og en omvisning rundt på stadionanlegget før det braket løs på den grønne Melløs-matta for aller siste gang i 2010.

Dermed kan mossfk.no fastslå at vi har to nye mossesupportere på de britiske øyer!