– Det vil bli vanskelig å slå oss i år !

Tekst/foto: Alvin Holm (alvin@mossfk.no)
Mahmoud El Haj

– Det må jo være en god nyhet for deg som har gjort sakene dine veldig bra under sesongoppkjøringen?
– Det føles bra det, veldig godt å vite at jeg blir satset på videre. Jeg er blitt mer trygg og avslappet på trening enn jeg var tidligere, samtidig med at jeg har vendt meg godt til dette nivået.

– Hva føler du selv at du er blitt bedre på?
– Jeg er jo blitt mye raskere, selv om jeg har vært det stort sett hele tiden før, også. Jeg er vel blitt bedre på det meste føler jeg, bare det å ha roen har forbedret seg mye. Det er jo mer tidspress her i Adeccoligaen enn det er i 3. divisjon. Å ha mer ro med ballen samtidig med at jeg skaffer meg selv mer tid.

– Hva er målet ditt i 2007 sesongen, Mahmoud?
– Det må være å score så mange mål som overhodet mulig, og å få sjansen til å avgjøre noen kamper og få spille så mye som mulig.

– Hvor tror du selv at Moss vil ligge i snitt med hensyn til tabellsituasjonen gjennom denne sesongen?
– Vi blir helt sikkert blant TOPP 5, og høyest mulig selvfølgelig. Det er vel ikke umulig at vi klarer kvalik-plassen, kansje direkte opprykk også fordi lagene vi har møtt til nå i treningskampene, ikke har vært allverdens av motstand, synes jeg selv da. Det blir helt sikkert andre boller i serien, men vi bør ihvertfall gå for TOPP 5 i første omgang.

– Det vil bli vanskelig å slå oss i år!, avslutter Mahmoud El Haj.