– Det smakte fortreffelig!

Den unge og målfarlige spissen har fått til vane å score på hjemmebane, og i dag fikk han altså gleden av å sende mossingene opp 3-2-ledelse før lagkamerat John «Mo» Muiruri satte spikeren i kista kun få minutter etterpå.

Fikk en vond følelse
– Dette var utrolig viktig for oss, og ekstra godt siden det var mot rivalen fra nabobyen. Vi sliter en del i første omgang, da var Sarpsborg flere hakk bedre enn oss. Jeg hadde selv en dårlig følelse da vi lå under 0-1 og 1-2, det virket som de da hadde kampen i sin hule hånd. Jeg og Markus hadde ikke helt kontroll over rollefordelingen på hvem som skulle ta annenballene, og det ble vanskelig siden det meste foregikk på midten.

Fransk kontroll i luften
– Men nok engang så viste Fabien seg frem som en uhyre viktig mann for MFK når han stanget inn både 1-1 og 2-2 på dødballer. Dermed berget vi uavgjort til pause og var like langt. Spenningen foran andre omgang var vel like stor for de mange tilskuerne på tribuene som for oss spillere.Fikk klar beskjed i pausen
– Per Morten Haugen var krystallklar mot oss i pausen. «Det er vel ikke riktig at rivalene skal få styre på vår egen hjemmebane så mye som de fikk lov til før pausen?» var spørsmålet vi fikk fra hovedtrenerer, forteller Klaussen.

Offensivt bytte
Einar Kalsæg kom inn for debutanten Djedje Arnaud. – Einar kjenner den rollen bra, og vi trykker på fra start og med vesentlig høyere press. Det fører igjen til at vi får de sjansene som vi trenger for å sette inn de to avgjørende scoringene.

Håper på to seiere på rappen
– Det blir en vanskelig kamp om en uke borte mot Mjøndalen. Det er også en viktig kamp som vi bør og skal vinne for å komme oss på trygg avstand fra den beryktede nedrykkstreken. Motivasjonen bør være på plass slik at vi endelig kan ta to seiere på rad. Det hadde vært på tide, avslutter Klaussen før en velfortjent dusj venter.