– Det løsner snart

Thomas Klaussen var etter undertegnendes syn MFKs beste spiller i oppgjøret mot Kongsvinger på Gjemselund stadion. Han viser enorm løpskapasitet og var farlig frempå opptil flere ganger. Det er nok kun snakk om kort tid før den første scoringen i MFK-drakten finner veien mellom stengene. mossfk.no slo av en prat med den tidligere Nardo-spilleren etter kampen.

– Det går bedre og bedre føler jeg selv. Nå begynner jeg å venne meg til å spille sammen med Jo Sondre på topp, og jeg har også forstått mer av selve spillestilen til lagkameratene mine. Jeg vet mer når jeg skal gå på løp.


Det virker for meg som du er i meget god form for tiden og har et lite ekstra gir når det gjelder krefter og løpskapasitet. Er du enig i det?

– Jada, jeg kan bare springe og springe jeg. Har fortsatt ikke hatt særlig tunge bein hittil etter  kampene. Jeg håper at det løsner snart med scoringer også. Og når det først kommer en scoring så bruker det som regel å komme flere kort tid etterpå.

– Jeg er en helt annen spillertype enn Jo Sondre og Mo. Jeg er glad i å løpe, men jeg skal forsøke å være litt flinkere inne i boksen også. Men jeg er nok avhengig av å få litt mer innlegg langs bakken. Det blir litt for mange høye baller som fører til luftdueller, noe som ikke helt passer meg i dueller mot store stoppere. Men litt spenst har jeg jo i beina, så jeg skal nok klare å vinne noen dueller på hodet fremover også, smiler Thomas lurt før bussen setter kursen for Moss.


           Her er Thomas Klaussen i en av sine mange løpsdueller fra tapet på Gjemselund.

                                                              Foto. Alvin holm