– Det føles ufortjent

Krister Wemberg spilte hele kampen, og møtte tøff motstand fra Sogndal-angriperne. Selv syntes han tapet var veldig ufortjent.

– Det er rett og slett ufattelig kjipt å tape denne kampen. Jeg synes vi spiller bra og skaper sjanser, men slipper altså inn tre relativt enkle mål, forteller han.

Kjemper om å overleve

Moss har igjen to kamper av sesongen, og til helgen venter en vanskelig bortekamp mot Nybergsund.

– Det er kun to kamper igjen som vil ble helt avgjørende for vår del. Vi trenger poeng for å holde oss i Adeccoligaen, og først venter Nybergsund borte. Jeg har tro på at vi klarer å snu bortestatistikken neste søndag, og ta med oss tre poeng hjem, avslutter Wemberg.


Klare forskjeller på lagene


Moss var godt med i spillet, men falt litt etter Sogndals 0-1-scoring 19 minutter ut i første omgang. Hovedtrener Per Morten Haugen mener det var klare forskjeller på lagene.


– Vi møtte et godt lag i dag, selv om jeg synes kampen var jevn. Vi henger godt med, men er ikke dyktige nok foran mål. Sogndal gjorde jobben og satte sjansene, noe som viser forskjellen på ett topplag som Sogndal, og Moss som for tiden kjemper for å holde seg i divisjonen, forteller Haugen.