– Det føles godt

Av: Daniel Thømt og Sebastian Mikalsen


 


For det har gått trått for en av Adeccoligaens storscorer. I to sesonger har han scoret på bestilling, men i år har det vært tøft for målkongen.


 


– Det føles godt og sette inn første målet i dag. Det øker selvtilliten min å endelig score ett svært etterlengtet mål. Jeg er i toppform om dagen og håper og tror at scoringsformen sitter. Nå er det bare å jobbe hardt videre og fokusere på de oppgavene jeg har på banen, forteller Kvalheim.


 


Moss viste til tider god fotball og tok en fortjent seier hjemme mot Nybergsund. Det var lettelse og spore på Melløs og en glad Per Morten Haugen var fornøyd etter kampslutt.


 


– Vi startet kampen med mye god fotball og den første halvtimen er den beste i årets seriekamper. Det siste kvarteret av omgangen slutter vi og gjøre det vi er gode på og vi faller noen hakk spillmessig. Vi gjør en god andre omgang i en jevn velspilt kamp, så alt i alt er vi godt fornøyd.


 


Må fortsette å vinne


Nå tror de fleste at det kan ha løsnet for årets mosselag og Per Morten er positiv til fortsettelsen.


 


– Jeg håper og tror at det nå kan ha løsnet for oss. Nå blir det viktig å jobbe videre med det positive og gjøre det samme i kommende kamper. Vi trengte en seier og det fikk vi gjennom god laginnsats. Jeg er fornøyd med laget og dette gir oss alle selvtillit i fortsettelsen, forteller Haugen.


 


– Det føles helt fantastisk å vinne i dag! Det var en etterlengtet seier for hele laget og viser at vi henger med. Jeg er spesielt fornøyd med spillet i første omgang. Her spiller vi strålende fotball og produserer en del sjanser. Vi er hakket svakere i andre men løfter oss og vinner fortjent. 


Saken fortsetter under bildetFANTASTISK: Per Morten Haugen beskrev seieren som en fantastisk følelse. Her guider han John Muiruri under kampen. (Foto: Espen Torgersen)


Halvard Lien Simonsen har fått mye tillit fra Haugen etter at han kom til Moss foran denne sesongen. Nå føler han at han og laget er på riktig vei.  


  


 – Laginnsatsen smitter over på alle gutta og vi er mer på hugget en på lenge. Jeg er godt fornøyd også med egen innsats og jeg kommer til mye innlegg. Nå skal vi vinne kamper fremover og sanke poeng. Vi skal fortsette å gjøre de gode og riktige valgene forteller Simonsen.Startellever Moss:
Frode Larsen, Martin Thømt Jensen, Krister Wemberg, Lars Martin Engedal, Halvard Lien Simonsen, Christer Jensen (ut 87), Bjørnar Johannessen, Lars Øvrebø, John Muiruri, Jo Sondre Aas, Kenneth Kvalheim


 


Innbyttere:
Arnold Origi, Niklas Heia (inn 87), Marius Gjestrumbakken, Aleksander Bachke


 


Kampfakta:
Moss-Nybergsund 2-1 (1-1)
Sted: Melløs Stadion
Tilskuere: 1604
Hoveddommer: Jonny Ditlefsen (Mo IL)
 


Gule kort:
Juma Oluoch Wycliffe, NIL (24)
Lars Fuhre, NIL (69)


 


Mål:
1-0 Kenneth Kvalheim (32)
1-1 Tore Andreas Gundersen (43)
2-1 Jo Sondre Aas (78)


 
MATCHVINNEREN: Jo Sondre Aas ble matchvinner for Moss med sin perlescoring i det 78. spilleminutt. (Foto: Espen Torgersen)