– Det er potensiale i MFK

Hvordan trives du egentlig i 3. divisjon etter mange år i tippeligaen som både spiller for MFK, Brann og FFK?

– Det går helt greit det. Jeg har kjærlighet til fotball og har spilt i denne divisjonen tidligere for en del år tilbake da jeg rykket opp med Greåker. Da jeg var litt yngre og litt lettere. Det er ikke helt uvant, så får vi håpe at det blir et kortvarig opphold i 3. divisjon for vårt vedkommende. Vi har et håp om å vinne denne avdelingen og da blir det jo playoff som gjelder. 

Kvik Halden har jo vært nære på en del ganger de siste sesongene?

– Jada, det har vært en del stang ut og litt utur inni bildet. Vi satser på at vi er bedre rustet for å ta steget opp i 2. divisjon til høsten. Men det er fortsatt en stund igjen av sesongen, men vi har fått en kjempestart med ti strake seiere. 

Vi regner med at du følger med rundt de gul/sorte fortsatt. Hva synes du om årets utgave av Moss FK?

– Jeg følger jo med MFK fortsatt, jeg. Jeg dekker de jo innimellom når jeg jobber i NRK, f.eks nå sist mot FFK. Det var jo en litt kjedelig match  med en tidlig utvisning. Moss har potensiale, men klubben er nok ikke blant favorittene til å rykke opp. Men det er tøft i Adeccoligaen og veldig jevnt så langt denne sesongen, og skal jeg tippe så havner vel MFK rundt midten på tabellen. Så får vi håpe at de på sikt klarer å komme seg opp i eliten igjen. 


     Håkon Evensen fikk en del kroppskontakt med Raymond Kvisvik (Foto: Alvin Holm)

Kan du gi en kort oppsummering fra kveldens oppgjør? Dere møtte et juniorpreget rekruttlag som kom til kort  mot overlegne Kvik Halden spillere.

– Ja, det kan ofte være vanskelig å møte dem. Jeg husker selv da jeg spilte i FFK senest i fjor at vi var bedre når bare juniorspillerne spilte på 2. laget enn når «stjernene» fra A-laget var med. Vi visste godt hva som møtte oss her i dag. MFK har gutter som løper mye, noe vi var forberedt på. Men de møtte altså et bra Kvik Halden-lag, selv om vi nok ikke var like på tå hev som vi var forrige helg. Men det å score sju mål og samtidig holde nullen på bortebane er vi selvfølgelig veldig godt fornøyd med, runder Kvisvik av.