Det endte målløst i Hedemark

Interkretsserien-2009, 17. runde:

Junior Elite: HamKam – Moss 0-0  (0-0)

Sted: Børstad kunstgress
Dato: 27.08.2009
Kl: 19.00
Moss FK stilte med følgende 11:

Kristian Bjerke, Mads Kaxrud, Andreas Kjærnes, Tuncay Øcalan, Anders Bjørkmann, Are Larsen (Christian Evensen 30′), Niklas Heia, Kristoffer Skavås, Martin Holmen, Vegar Edelsteen, Marius Alexandersen.

REFERAT FRA KAMPEN:

 

HamKam og Moss delte torsdag poengene etter at begge lag hadde flere store sjanser. Moss hadde sine store sjanser i første omgang, mens «kamma» hadde sine i andre omgang. Sett ut i fra sjansene var derfor et uavgjortresultat ganske så rettferdig.

 

Moss FK ankom Briskeby en halv time før kampstart, slik at forberedelsene inn mot kampen ikke helt som vanlig.

Mye veiarbeider førte til at vi fikk dårligere tid enn planlagt. Vi var enige om at dette ikke skulle føre til at vi ikke var forberedt da dommeren skulle blåse i gang kampen.

 

«Kamma» tok tak i kampen med en gang, og hadde ballen mest gjennom omgangen. Moss hadde gjennom treningsuken et fokus på det defensive arbeidet og organisering. Dette pga at vi i de siste kampene hadde sluppet inn for mange enkle mål. Det var derfor gledelig at det var en stor fremgang i det defensive i denne kampen.

HamKam kom i første omgang ikke til de helt store sjansene, og vi følte at vi hadde kontroll på det som kom.

 

Offensivt var det Moss som var vassest i første omgang, og særlig Kristoffer Skavås hadde fire meget store sjanser.

Særlig den ene hvor Kristoffer fikk ballen på rundt 30 meter med et helt åpent mål, burde han scoret på.

I tillegg fikk Moss en straffe etter flere flotte kombinasjoner, og Martin Holmen dro seg flott inn i boksen og ble felt.

Dessverre for Moss reddet «kammas» keeper straffen fra Andreas Kjærnes.

Dermed sto det 0-0 til pause, og hadde MFK vært noe mer nøyaktig og heldige kunne vi ha scoret både to og tre mål.


                                               Arkivfoto: Alvin Holm

 

I andre omgang er det HamKam som skapte flest store sjanser, og de hadde blant annet to skudd i tverrligger og et skudd som gikk i tverrligger, ned i bakken, og opp i tverrligger igjen. I denne omgangen var det Hamkam som med noe mer nøyaktighet kunne scoret både to og tre ganger.

Heldigvis for oss var forsvaret på tå hev i denne kampen, og var svært gode. I tillegg hadde vi Kristian Bjerke bakerst som ryddet opp da «kamma» trengte seg gjennom vårt solide forsvar. Kristian hadde flere kvalifiserte redninger og fremsto som den landslagskeeperen han er.

 

Dermed ble det uavgjort mellom HamKam og Moss FKs juniorer torsdag kveld. At det blir uavgjort i denne kampen er helt greit sett ut i fra sjansene.

Det er også verdt å merke seg at begge lags spillere viste frustrasjon mot dommeren som ikke virket å være helt konsekvent enkelte ganger. Fra vårt ståsted så det ut til at det ble dømt frispark i en situasjon, og like etter, på en identisk situasjon, så ble spillet vinket videre. Derfor er det helt naturlig at begge lags spillere blir frustrerte når de ikke helt vet på hvilken linje man skal legge seg på.


                                                 Arkivfoto: Alvin Holm

Moss FKs juniorer har nå tre uavgjorte kamper på rad, slik at juniorkællane er meget klare for høstsesongens første seier.

Den seieren håper vi kommer hjemme mot Lørenskog førstkommende torsdag (3/9) på Melløs kunstgress klokken 1945. Vi oppfordrer derfor å møte opp for å støtte Moss FK i kampen om tre poeng i kampen mot Lørenskog.

 

Mvh

Jonne, Tore, Lars