– Det blir garantert en tøff match!

– Hvordan skal vi hamle opp med negative statistikken vi har hatt mot KIL de siste sesongene. Mot Hødd fungerte som det skulle. Kan vi forvente en reprise på Gjemselund?

– Skal vi går seirende ut av oppgjøret mot KongsvingerGjemselund så bør vi ha en prestasjon på bortimot samme nivå som mot Hødd.

Kongsvinger har klart å få alle spillerne sine på beina igjen etter mye skader og en tung start på sesongen så langt og har faktisk en veldig god startellever inntakt per i dag. De er også godt besatt på alle plasser. De har også prestert bra i de to siste seriekampene etter hverandre. Dette blir garantert en tøff match for begge lag på Gjemselund søndag, men vi selv må klare å opprettholde samme gløden og prestasjonen som vi hadde på onsdag defensivt. Vi bør klare å ha gode avstander mellom lagdelene våre og jobbe knallhardt innenfor den strukturen der. Også gjenvinningen må være til stede som et utgangspunkt for å kunne få til godt angrepsspill der oppe, runder Geir Bakke av.
Startelleveren til Moss vil bare bli bekjentgjort internt i Moss FK, opplyser Bakke på spørsmål fra oss om hvordan laget er komponert før matchen mot KIL.