– Det ble for mye bleieprat

Av redaktør Eystein Simonsen


Listerud er en suksessrik banksjef og har latt millionene drysse over klubben i sitt hjerte. Som generalsponsor har Sparebank1 bidratt til at Moss har tatt syvmilskritt framover, opplyses det fra styret. Når nå spillerne henvender seg til styret og ber om endring i trenerstaben, ble det naturlig å be en tidligere mossespiller og ihuga mossesupporter om hjelp.


Flere spillere er klar over Listeruds meritter på banen, og synes det er fint at banksjefen nå kommer inn som trener i halv stilling. Ivar Listerud scorte blant annet fra 30-40 meter fra sin backposisjon i 1976. Et langskudd få av de tilstedeværende og gjenlevende glemmer. Vi tror det var Aalesund som fikk gjennomgå den gang, med 0-8 i bagasjen på vei tilbake til Sunnmøre.


Geir Bakke selv stiller seg uforstående til bleie-pratet, men innrømmer overfor mossfk.no at hodet ikke helt har vært med etter at den nye poden kom til verden. Han mener imidlertid at spillerne husker så mye av hans treningsopplegg fra fjorårssesongen, at det ikke er en unnskyldning for å klage på manglende oppfølging.


Listerud trer inn i 50 % stilling umiddelbart, og sier at sponsorene nå endelig får den innflytelse de har etterspurt i flere år. Redaksjonen er imidlertid skeptisk til sammenblandingen av pengegaver og sportslige verv, og vil utover dagen stille sentrale styremedlemmer kritiske spørsmål i sakens anledning.


mossfk.no kommer garantert tilbake med mer!


    © 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design