– Det blir spennende å ha ansvaret for fotballskolen!

– Det blir spennende å ha ansvaret for fotballskolen!

Dennis Enerhaugen (25) skal lede årets fotballskole på Melløs og han gleder seg til å arrangere et gøyalt opplegg med faglig innhold.

Enerhaugen har vært med å arrangere Vålerengas fotballskole med mange hundre deltakere tidligere og er trener for MFKs G15-lag denne sesongen. Fra 24. til 28. juni skal han sørge for at deltakerne på årets Rema 1000 Fotballskole får en herlig fotballopplevelse.

– Det blir spennende å ha ansvaret. Når jeg har vært med på fotballskolen som trener tidligere har jeg alltid hatt noe å pirke på. Nå kan jeg styre, så får andre klage på meg, ler 25-åringen.

Han er klar på at det skal bli en innholdsrik uke.

– Det blir mye lek og moro, men man skal få noe ut av deltakelsen her. I sluken av uken skal man ha lært ting i forsvar og i angrep, og forhåpentligvis ha blitt en bedre fotballspiller, fortsetter Enerhaugen.

Trykk her for å melde på ditt barn.

Flere av klubbens juniorer og A-lagsspillere skal bistå underveis i uken. I tillegg får barna mat, drikke, t-skjorte, ball og 2 gratisbilletter til kampen mellom MFK-Stjørdals-Blink. Grilling blir det selvfølgelig på slutten av uken.

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design