– Deilig!

Av: Hege Nilsen(hege@mossfk.no)


Kaptein Christian Michelsen tegnet seg ikke på scoringslista denne gang, men
han var en del av et formfint MFK.

– Merket du noen forskjell på de to kampene dere nå har spilt mot Tromsdalen?
At vi scorer på sjansene våre! De slapp for lett til på hjemmebane, og vi var ikke skjerpet nok. Men nå fikk vi tatt igjen, og det føles utrolig bra! Vi lar dem ikke få bli med i spillet, og ødelegger det meste de produserer.

Amin Askar er enig: – Vi er mye mer effektive i dag. Det å sette så mange sjanser som vi gjør i dag er veldig bra. Det føltes godt å slå dem så mye som vi gjør, siden de vant 4-2 sist. Det ble på en måte et hevnoppgjør – som vi vant! Vi håper på å få til noe av det samme mot Aalesund neste kamp også.


-Og scoringene da?
– Jo, det er klart, det er alltid deilig å score mål. Selv om de to jeg lagde i dag var veldig enkle, er det jo målene som avgjør kampene! Gøy er det uansett!

Jonas Krogstad syns det var gøy å vinne. – Og å score! Det er jo alltid
morsomt.
– Trives du i den rollen du fikk i dag?
– Det er gøy å spille, men jeg er langt i fra like god som Vidar. Jeg er fornøyd så lenge får spilt, uansett hvilken rolle det er i.

Hva det blir til med en eventuell ny kontrakt vil ikke den ambisiøse 24-åringen si noe om.
-Vi får se..

Trener Geir Bakke presiserer at laget hans ikke var like presise og effektive i Tromsdalen. I denne kampen slår vi innleggene tidligere, og vi
er flinke til å komme til med mange spillere til enhver tid – noe som betaler seg.

– Hva syns du om TUILs prestasjon?
– De har en 10 minutters periode hvor de er veldig gode og nesten går opp til 1-2. Men i stedet gjør vi det, så det er jo morsomt. Men det kunne fort gått den andre veien, påpeker han, og fortsetter: Tromsdalen hadde 10 minutter av spillet, mens vi hadde de resterende 80. De ligger bakpå i dag, noe vi utnytter.

– Gard tok straffesparket, var det din idè?
– Nei, det var noe de fant på utpå banen. Det hadde ikke jeg noe med. Gutta har fleipa litt om han kommer til å score eller ikke i år, så det var veldig gøy at han satt straffen! Det er lov å sjanse litt på 5-2 når det bare er to minutter igjen, sier Bakke med et smil.

Med det ønsker vi ”kællane” lykke til mot Aalesund på søndag, og håper på
nok et hevnoppgjør!