– Deilig med seier!

Tekst: Hege Nilsen, mossfk.no
Foto: Alvin Holm (alvin@mossfk.no)

Vidar Martinsen var eneste mann som spilte hele kampen for MFK mot Follo.
Trener Geir Bakke prøvde ut alle sine 21 skadefrie spillere i èn og samme
kamp.

– Vidar, du spilte med to lag og 20 forskjellige spillere i dag. Merket du noen forskjell i de to omgangene?


– Nei, det gikk veldig bra. Jeg tror Geir byttet ut hele laget fordi spillerstallen er stor, og dette var en treningskamp. Laget vi stilte med i første omgang var bedre som helhet gjennom hele omgangen, men laget i andre omgang gjør en bra innsats og viser hva de er gode for de også.
Det er deilig at alle fikk prøvd seg, men det er fint å få lov til å spille begge omgangene.
Hvorfor jeg fikk det, vet ikke jeg engang. Men Fabien er jo nettopp kommet tilbake fra skade, så jeg er vel der i stedet for han, tenker jeg.

– Follo er et vanskelig lag, siden de ligger lavt. Vi burde satt flere mål med tanke på alle sjansene vi hadde, i første omgang var vi klart best. Jeg spilte med alle i troppen i dag, og det viser at vi har mange gode spillere.

– Hvordan føles det med seier da?

– Det er klart det er deilig! Har jo vært litt mye tap i det siste. Follo er jo et lag vi skal spille mot i serien, så det ville jo vært tre letttjente poeng dersom vi hadde spilt seriekamp i dag.

Geir Bakke var også meget fornøyd med laget sitt etter kampen. Men samtidig syns han at mål kunne det vært flere av.

– Hvorfor endret du såpass på laget som du gjorde?

– Vi har mange skadefrie spillere – endelig! I 1. omgang er vi bra gjennom hele og skaper mange sjanser, mens i 2. omgang har vi noen tøffinger som trår ekstra til i duellene. De var veldig gode! Follo-spillene lå som strødd
utpå der!

– Vi har mange gode spillere som alle vil vise seg frem. Jeg byttet ut alle sammen fordi det har vært mye frem og tilbake på kunstgress og vanlig
gress, her og på La Manga. Jeg vil at alle skal få litt spilletid før seriestart.
Abdul Karim Ahmed var eneste som ikke fikk spille, fordi han fortsatt er skadet. Derfor fikk Vidar spille i to omganger.

– Vi er veldig gode i kampen vi spiller i dag. Vi har mange angrep, og Follo sliter med å henge med. Vi burde scort på flere av de sjansene vi lagde.
Spesielt Nystrøm alene med keeper. Den burde sikret oss ledelse etter 3 minutter. Men nå skal vi ikke stresse før seriestart, og vi skal trene mye.

– Spesielt skal vi trene på å holde spillet helt ut, for vi har en tendens til å bli «slappe» mot slutten av kampen, avslutter Bakke.