– Deilig følelse!

Halvard Lien Simonsen satte inn 1-0 med pannebrasken for Moss allerede etter 2 minutter i første omgang. Dessverre måtte han kort tid etter ut med krampe bak i det ene låret etter en skikkelig smell.

Han var forståelig nok storfornøyd med scoringen og at den bidro til å snu trenden for ham selv og lagkameratene. mossfk.no traff Halvard etter kampen mot Strømmen i ettermiddag.

– Det var bare en helt ubeskrivelig deilig følelse å se den ballen inne mellom stengene. Jeg så at Jonathan kom i angrep fremover med ballen, mens jeg selv befant meg i midten inne på 16-meteren. Det ble et flott innlegg inn foran mål og jeg fikk jeg et perfekt treff med pannebrasken på lærkula som havnet inn mellom stengene, forteller han med et smil.

– Vi fikk dermed et veldig tidlig mål i denne kampen. Det sørger for at Strømmen må jage ball hele tiden, mener Halvard.


    Halvard Lien Simonsen i aksjon mot Strømmen kort tid før han måtte ut med krampe. (Foto: Alvin Holm)

Halvard er ikke helt sikker på om han er klar til kamp allerede om en uke når Mjøndalen gjester Melløs stadion.

– Nei, jeg tviler på det akkurat nå. Men det vil vise seg utover i neste uke hvor alvorlig skaden er. Jeg har slitt lenge med kramper bak i lårene – denne gangen var det det andre låret som fikk seg en trøkk, runder Simonsen av til slutt.