Defensiv svikt førte til tap

Rekrutt-trener «Jonne» hadde følgende oppsummering av oppgjøret i kveld:

– Det viste seg jo å bli et meget målrikt oppgjør der vi fikk tre straffespark og scoret på to av  disse ved Gjestrumbakken. Vi hevet oss noen hakk i andre omgang med gode bevegelser og flotte kombinasjoner. Men det er tydelig at vi sliter veldig defensivt, og det må vi få rettet opp snarest mulig. Men offensivt så er det veldig bra, og vi scorer bra med mål denne sesongen i 3. divisjon. Det var også veldig hyggelig å være i Mysen i kveld hvor det var en god ramme rundt kampen med et godt fremmøte med lokale innbyggerne.

– Dette var en bra og fairspilt kamp hvor dommeren utrolig nok klarte å dele ut hele 6. gule kort. Det ble ikke utført noen form for stygge taklinger, og begge lag syntes at dømmingen var unødvendig streng. Men jeg understreker at det ikke var dette som var grunnen til at vi tapte kampen, avslutter «Jonne».

———————————————————————-

KAMPFAKTA

Konica Minolta Ligaen, 16. runde

3. divisjon: Mysen – Moss II 5-4  (2-0)

Sted: Mysen stadion, kunstgress
Dato: 16.08.2010 

KL: 18:30

Gule kort:
6 stk

Målscorere for Moss II:
Marius Gjestrumbakken, 2 str
Ole Martin Skagevang, 1
Håkon Evensen, 1

Startellever Moss II:
Andreas Eikum, Tobias Hattevig, Anders Madsen, Morten Aarseth, Øystein Jacobsen, Tuncay Øcalan, Fabian Stensrud Næss, Marius Gjestrumbakken, Leon Dokland, Vegard Edelsteen, Ole Martin Skagevang.


Marius Gjestrumbakken scorte to mål på straffe i oppgjøret mot Mysen. Bildet er hentet fra A-kampen mot Bodø Glimt. (Arkivfoto: Alvin Holm)