– Debuterte fra start

Hvordan var det å få den tilliten fra trenerteamet til å få sjansen fra start i Adeccoligaen, Marius Henriksen?

– Jeg er utrolig glad for at jeg fikk den tilliten og er veldig takknemlig for at de gir meg sjansen. Det kom faktisk litt overraskende på meg, for å være ærlig. Og det var veldig morsomt synes jeg, selv om det endte med tap.

Hvordan vil du beskrive din egen og lagets innsats i dette oppgjøret?

– Jeg synes det gikk ganske så bra for min egen del. Nå føler jeg at jeg begynner å tilvenne meg nivået i 1. divisjon. Når det gjelder lagets innsats i denne kampen så må vi innrømme at alle var under pari. I første omgang var det jevnspilt og vi kom til noen halvsjanser, men det var dessverre Notodden som scoret. Presset vårt som lag hang ikke helt sammen og det ble mye en mot en, noe som gjør at det blir veldig tungt.

– I andre omgang ble vi enige om å gå ut litt lavere for å ligge samlet, men det funket dessvere ikke i denne kampen. Og det ble jo ikke akkurat noe bedre når vertene scoret ett mål til.

Hva mener du var hovedårsaken til at det endte med tap?

– Det er jeg litt usikker på. Men det er mulig at vi ikke helt klarte å nullstille oss godt nok etter hjemmekampen mot Hønefoss. Men det er noe som vi må finne ut av sammen som lag, avslutter debutanten Marius Henriksen.