Debuterte endelig i Adeccoligaen

Hvordan var det å endelig få debutere i Adeccoligaen i runde 29?

– Det var deilig og endelig få debutere på a-laget. Jeg har vært i klubben i mange år nå, og å få debutere for a-laget har alltid vært det store målet mitt. Jeg følte at jeg kom godt fra debuten på Aspmyra stadion.

Og hvordan har det vært å slite benken i kamp etter kamp?

–  Jeg har sittet mye på benken i år og det har vært litt frustrerende. Men jeg har følt at jeg fikk et godt løft etter at Erik Holtan tok over. Formen har vært stigende, og jeg har derfor jobbet hardt for å bevise for Erik og teamet at jeg fortjener en sjanse.

Har du gjort deg noen tanker om neste sesong?

– Jeg har enda ikke fått noen tilbud fra MFK. Jeg tror man vet mer når en ny hovedtrener er på plass. Så får jeg eventuelt ta standpunkt til hva jeg gjør neste år hvis et tilbud kommer, forteller en åpenhjertig Kaxrud.

Hva tenker du om at vi må ta turen ned til 2. divisjon?

– Det er selvfølgelig trist for alle med tilhørighet til Moss Fotballklubb – og det er litt overaskende. Jeg mener at vi har hatt en god nok spillerstall til å holde oss i divisjonen. Men når vi ikke har prestert godt nok, så må vi altså ta den tunge turen ned. Men vi skal gjøre alt som står i vår makt til å bringe Moss tilbake til Adeccoligaen og Norsk Toppfotball igjen, avslutter Mads Kaxrud.